客戶推薦客戶獎賞計劃

Mortgage

由即日起至 2018 年 7 月 31 日止,按揭王有限公司的現有客戶,如成功推薦親友參與任何免費按揭計劃,可獲高達價值 HK$400 超市現金劵。

基本獎賞
成功推薦客戶人數* 超市現金劵價值
一位 HK$300
兩位 HK$400
三位或以上 HK$500

 

推薦人聲明

I acknowledge and confirm the following:

The information given above is correct and accurate.
I give my consent to your company for using my personal particulars for marketing and provision of mortgage introduction service.
I give my consent to the referrer named above for receiving referral incentive from your Company.
I understand that the referrer named above is merely acting as an introducer under this, this referral arrangement and will not provide any insurance-related service or advice to me.
I understand that Channel 8Wealth Management has the full discretion over the acceptance of me as a referred client.
I have read and accepted the Terms & Conditions and Privacy Statement of this website.

推薦人必須在 2018 年 7 月 31 日前已成為按揭王集團有限公司(「按揭王」)的客戶。
推薦人需透過此網站填妥網上「客戶推薦表格」,並在 2018 年7月 31 日或之前,提交與富道。
推薦人必須事先取得被推薦客戶的同意,方可將其個人資料遞交給我們,推薦人亦須取得被推薦人同意其收取推薦獎賞。
如被推薦客戶在推薦提交時,(i) 已為按揭王的現有客戶、或 (ii) 在推薦提交前 6 個月內,按揭王顧問已與其成功提供按揭轉介服務,推薦人將不會享有推薦獎賞。
如多於一位推薦人推薦同一潛在客戶,推薦獎賞將會支付與按我們記錄上首位提交推薦的推薦人。每個符合規定的推薦個案只有一位推薦人可獲得推薦獎賞。
被推薦客戶必須在遞交「客戶推薦表格」日起計 6 個月內透過按揭王參與按揭轉介服務,推薦人方可獲得推薦獎賞。
推薦人在此「客戶推薦客戶獎賞計劃」中只是充當介紹人的角色,並沒有獲本公司授權進行任何理財相關的業務或提供任何按揭相關的服務。
推薦人不可提供任何有關富道及其產品或服務的不確或誤導性資訊。
按揭王不會因推薦人的任何未經授權行為或缺失而招致的任何損失、損害或索償,而負上任何責任。
按揭王的員工、顧問、代表及代理人、以及其直系家屬,均不可參與此「客戶推薦客戶獎賞計劃」(即不可作為推薦人,亦不可被推薦)。
如有任何爭議,按揭王集團有限公司將保留最終決定權。

WhatsApp chat